ULTIMA ORĂ: Meciul Oţelul - Astra, anulat din cauza gripei porcine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti a fost anulată din cauza îmbolnăvirii unui jucător de la Astra de gripă porcină

UPDATE: Conform directorul general de la Oţelul, Marius Stan, partida ar putea fi reprogramată pentru luni, 30 noiembrie.

"Conform cerinţelor Ministerul Sănătăţii, cei de la Astra trebuie să stea în carantină şapte zile. Măsura la echipa ploieşteană s-a luat începând de pe 21, astfel că este posibil să jucăm luni. Aşteptăm în continuare  deciziile ligii", a declarat Marius Stan.

UPDATE:

Directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a spus că amânarea partidei cu Astra nu este o situaţie care să-i convină: "Nu este bine deloc pentru noi. Şi aşa stăm rău în clasament şi avem probleme cu moralul. Acum alţii joacă, noi o să mai coborâm în clasament şi psihologic ne face rău".

Meciul care era programat vineri, între Oţelul şi Astra Ploieşti, a fost amânat, din cauza îmbolnăvirii fundaşului echipei ploeştene, Abel Valdez.

Acesta fusese internat în spital încă de sâmbătă, oficialii clubului Astra primind azi confirmarea infectării acestuia cu noul virus gripal AH1N1. De asemenea, alţi trei componenţi ai lotului Astrei, Cătălin Vlaicu, Florin Sandu şi portarul Marius Popa sunt ţinuţi sub observaţie de medici. Deocamdată nu se ştie pentru ce dată va fi reprogramat meciul.

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului, a aflat decizia LPF în timpul conferinţei de presă, care se dorea a prefaţa partida de vineri:

"Doar ce am fost şi noi informaţi de această situaţie. Nu ne convine pentru că asta va însemna că vom fi nevoiţi să jucăm o etapă intermediară, să ajungem la trei meciuri în zece zile"

Iată comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal:

"Partida FC Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti, contînd pentru cea de-a XV-a etapa a Ligii I la fotbal, programata initial vineri, 27.11.2009, se va amana, conform documentelor anexate, la o data pe care forul organizator, LPF, prin Departamentul Competitii, o va stabili ulterior, in functie de evolutia epidemiei la unul dintre jucatorii CS FC Astra Ploiesti".

Partida dintre Oţelul şi Astra este cea de-a doua din Liga I care se amână din cauza gripei porcine, după ce şi jocul Poli Iaşi-Pandurii, din etapa a 14-a, a fost reprogramat din cauza îmbolnăvirii lui Cornel Buta.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite