Trupa Teatrului "Jean Bart" din Tulcea anulează spectacolul din această dimineaţă din cadrul Festivalului de Comedie de la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre actorii teatrului tulcean s-a îmbolnăvit. Foto: Teatrul Dramatic Galaţi
Unul dintre actorii teatrului tulcean s-a îmbolnăvit. Foto: Teatrul Dramatic Galaţi

După ce au insistat să fie incluşi în programul Festivalului de Comedie de la Galaţi, actorii Teatrului "Jean Bart" din Tulcea au anunţat că nu mai pot veni la Galaţi din cauză că unul dintre actori s-a îmbolnăvit

Teatrul Dramatic „Fani Tardini" Galaţi, ca principal organizator al celei de-a XXIII-a ediţii a Festivalului Naţional de Comedie anunţă faptul că spectacolul "O noapte furtunoasă", care ar fi trebuit jucat astăzi, de la ora 11.00, de actorii Teatrului „Jean Bart" din Tulcea, a fost anulat.

"Teatrul tulcean a insistat de nenumărate ori să fie prezent în festivalul gălăţean de anul acesta. La aceste presiuni şi, gândindu-ne că este o instituţie tânără, aflată la început de drum şi cu nişte artişti implicaţi, tineri şi ambiţioşi, am convenit cu întreg staff-ul festivalului să includem acest spectacol în lista celor selecţionate", spune directorul Teatrului Dramatic din Galaţi, Vlad Vasiliu.

Zilele trecute, conducerea teatrului din Tulcea a trimis un fax oficial prin care îi înştiinţează pe organizatorii Festivalului de Comedie că nu mai pot susţine spectacolul în cadrul festivalului nostru si, in consecinta, nu pot fi prezenti la Galati deoarece unul dintre actori s-a îmbolnăvit.

"Consideram acest gest ca impardonabil iar motivele invocate nu pot fi date crezarii cu atat mai mult cu cat dorinta lor de a fi inclusi in festival a fost mai mare decat a oricaror altor teatre inscrise la preselectie. Este o atitudine pe care o numim total neprofesionista si tinem sa spunem ca faptul de a da peste cap programul unui festival de importanta celui pe care-l organizam de peste 36 de ani, nu poate tolera o astfel de atitudine", mai spune Vlad Vasiliu.

În urma acestui „incident" programul festivalului nostru va suferi o modificare in sensul in care, la data la care era programat spectacolul tulcean, va fi prezent pe afis spectacolul CONU' LEONIDA FATA CU REACTIUNEA de I.L.Caragiale (Regia: Catalin Vasiliu, Teatrul Dramatic „Fani Tardini" Galati).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite