Trupa Phoenix şi-a plătit datoria de-abia la sesizarea presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Covaci-foto Cosmin Costache
Nicu Covaci-foto Cosmin Costache

Firma care a organizat concertul celor de la Phoenix, FotoGravura, a plătit datoria către grupul de firme Galtour Dunărea, de-abia după ce a fost contactată de presă.

Reamintim că trupa Phoenix avea o datorie către grupul de firme Galtour, reprezentânt cazarea aferentă celor două zile petrecute la Galaţi.

"Mult apreciata trupa Phoenix a uitat să achite contravaloarea serviciilor de cazare şi masă de care a beneficiat în perioada 31.05-02.06.2011 la Galaţi. Solicitarea de cazare a fost înaintată prin intermediul companiei de impresariat Fotogravura reprezentată de dl. Mohi Younes", se arăta într-un cominicat dat publicităţii de Galtour.

Elena Miron, directoarea hotelului, ne-a explicat exact cum au stat lucrurile.

"Membrii trupei Phoenix şi staff-ul lor, in total 11 persoane, au fost cazaţi şi au beneficiat de servicii de masă în cadrul Hotelului Galaţi în valoare de 4357,4 lei. Până în acest moment, au ramas neachitaţi 3357,4 lei, firma SC Fotogravura SRL achitând doar 1000 lei în contul unei facturi emise în data de 31.05.2011. Încercarile si eforturile noastre de recuperare a datoriei pe cale amiabilă au rămas până în prezent fără niciun rezultat", a explicat aceasta.

În cursul zilei de ieri, firma Fototgravura a achitat restanţele.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite