Galaţi:„Cornul şi laptele” s-a mutat la Tribunal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi:„Cornul şi laptele” s-a mutat la Tribunal
Galaţi:„Cornul şi laptele” s-a mutat la Tribunal

Firma SC Vel Pitar acuză Consiliul Judeţului Galaţi de atitudine abuzivă după ce a fost eliminată de la licitaţia electronică pentru furnizarea pachetului lapte şi corn la elevii claselor I-VIII pentru anul şcolar 2008-2009.

Societatea a dat în judecată forul deliberativ judeţean alături de SC Simultan SRL, cu care se înscrisese în „cursă”,  şi cere anularea deciziei prin care au fost excluse de la participarea la etapa finală a achiziţiei publice.

„SC Vel Pitar SA va uza de toate mijloacele legale pentru recuperarea daunelor materiale aduse ca urmare a îngrădirii dreptului de participare la această procedură de achiziţie publică”, au precizat reprezentanţii firmei la Tribunalul Galaţi.

Pe mâna Justiţiei
Conducerea forului deliberativ judeţean a refuzat să discute pe marginea situaţiei create, cel puţin până când justiţia nu se va pronunţa în acest caz.

Până la o decizie ce va fi dată de instanţă nu putem face niciun comentariu. Soluţia care va rămâne definitivă şi irevocabilă ne-o vom însuşi”, ne-a declarat preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite