Trei muncitori au fost îngropaţi de vii după ce planşeul unui beci s-a prăbuşit peste ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut în satul Fântâni, comuna Nicoreşti. Cei trei muncitori au fost transportaţi la spital. Poliţia anchetează împrejurările în care s-a produs incidentul.

Eveniment dramatic în comuna gălăţeană Nicoreşti. În gospodăria Elenei Olaru, din satul Fântâni, trei muncitori care lucrau la consolidarea unui beci au fost acoperiţi de pământ într-o fracţiune de secundă, după ce acoperişul anexei gospodăreşti s-a prăbuşit.

CITEŞTE ŞI

UPDATE/ Unul dintre muncitorii prinşi sub surparea de pământ este în stare foarte gravă

Potrivit primarului Ionel Boghiu cei trei muncitori lucrau fără acte legale în gospodăria femeii. "Se ajutau, ca între vecini. Vroiau să consolideze beciul, care era cam şubred", spune primarul.

Potrivit altor surse, cei trei erau plătiţi (fără forme legale) pentru munca lor. Adică lucrau la negru.

Cert este că muncitorii răniţi au ajuns la spitalul din Tecuci, unul dintre ei fiind în stare gravă. Medicii au unele îngrijorări în legătură cu starea acestui bărbat, care pare să aibă leziuni interne. În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi doi muncitori, starea lor este stabilă.

Poliţia a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul şi pentru a stabili vinovaţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite