Trei moldoveni au fost prinşi cu ţigări şi băuturi de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa a fost confiscată  Foto: Arhivă
Marfa a fost confiscată Foto: Arhivă

Ţigările şi alcoolul urmau să ajungă în pieţele comerciale din oraş, iar cei trei au fost sancţionaţi de către poliţişti.

Vaceslav P., în vârstă de 39 ani, Ghenadie C., de 48 ani şi Petru M., de 46 ani, toţi trei din Republica Moldova, au fost prinşi, miercuri, de către ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, împreună cu poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Corni şi Poliţia oraşului Tg. Bujor, pe când transportau ţigări şi băuturi alcoolice, de contrabandă. Aceştia au reuşit să intre în ţară, cu mărfurile produse în Republica Moldova, prin micul trafic de frontieră.

„Poliţiştii au deasfăşurat activităţi informativ-operative privind introducerea în ţară şi comercializarea ţigărilor şi băuturilor alcoolice produse în Republica Moldova”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.  

Cei trei transportau băutura şi ţigările cu maşinile personale, Vaceslav P. fiind prins cu 116.000 ţigarete în autoturism. Tot în maşina personală, avea 159.860 ţigarete şi Petru M. De asemenea, Ghenadie C. a fost prins cu 34.000 ţigarete, dar şi cu aproxiamtiv 300 litri alcool.

„Bărbaţii au fost sancţionaţi în conformitate cu prevederile Legii 12/1990, întrucât cele trei persoane nu au putut justifica provenienţa bunurilor pe care le transportau. În continuare se desfăşoară activităţi pentru prevenirea şi depistarea faptelor ilegale din domeniul importului şi comercializării ţigaretelor şi băuturilor alcoolice”, a mai spus Cristina Tatulici.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite