Trei gălăţeni, condamnaţi la executarea unor pedepse cu închisoarea, au fost prinşi în Spania, Grecia şi Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Urmăriţii general vor fi aduşi în România pentru a-şi ispăşi pedepsele
Urmăriţii general vor fi aduşi în România pentru a-şi ispăşi pedepsele

Urmăriţii general au de ispăşit pedepse pentru infracţiuni la regimul circulaţiei, lipsire de libertate şi furt.

Urmăriţii general au fost depistaţi de autorităţile din Spania, Grecia şi Franţa prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Patru persoane, care fac obiectul unei semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen de Poliţia Română, au fost depistate pe teritoriul Spaniei, respectiv C. Lucian, de 32 de ani, condamnat de către Judecătoria Mediaş la doi ani închisoare, urmărit internaţional din 2004, M. Sorin, de 27 de ani, condamnat de către Judecătoria Galaţi la opt luni închisoare, urmărit internaţional din 2009, ambii pentru infracţiuni la regimul circulaţiei şi P.Remus, de 39 de ani, condamnat de către Judecătoria Focşani la şase luni închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei, urmărit internaţional din 2006.

Pe lista urmăriţilor general se află M. Marius Alexandru, de 26 de ani, din Galaţi, condamnat la şapte ani închisoare de către Judecătoria Galaţi, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate, urmărit internaţional din anul 2006, acesta fiind localizat şi arestat de către autorităţile din Grecia.

Va fi adus în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa şi L.Sorin Mihai, de 28 de ani, din Galaţi, condamnat la 2,7 ani închisoare pentru furt, urmărit internaţional din 2008, identificat şi reţinut de către autorităţile din Franţa.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite