Trei drumuri judeţene sunt în continuare blocate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În judeţ se înregistrează şi la această oră probleme din cauza zăpezii şi a viscolului. Situaţia nu pare a se îmbunătăţi, ba dimpotrivă, meteorologii anunţând ninsori pentru mâine şi joi.

Pe drumurile naţionale şi judeţene de pe raza judeţului Galaţi se circulă în condiţii de iarnă, iar reprezentanţii Comandamentului de Iarnă spun că nu se înregistrează probleme deosebite.

Excepţie fac trei drumuri judeţene care sunt în continuare blocate, pe anumite segmente, din cauza zăpezii aduse pe şosea de către viscol, de pe câmp. Pe lista celor cu probleme se numără: DJ. 254 -Tronson închis Iveşti –Călmăţui, DJ. 253 Baleni- Viile ,,Canton” şi DJ. 252 H. Tecuci- Furceni, zona „Canton”.

Meteorologii anunţă că în intervalul 26 ianuarie ora 12.00 - 27 ianuarie ora 08.00, în estul, sudul şi centrul ţării vremea se va menţine geroasă, mai ales în cursul nopţii şi al dimineţii, astfel încât temperaturile minime nocturne se vor încadra în general între -25 şi -15 grade Celsius, iar cele maxime diurne vor fi negative.

În ceea ce priveşte situaţia judeţului Galaţi, locotenent Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Comandamentului Judeţean de Iarnă, spune că în cursul zilei de miercuri şi în noaptea de miercuri spre joi, în partea de sud şi sud-est a ţării, va ninge şi se va depune strat un nou strat de zăpadă, care va da mari bătăi de cap autorităţile, dar mai ales localnicilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite