Trei seri cu bere, muzică bună şi multe concursuri. Astă seară cântă Cargo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile - vineri, sâmbătă şi duminică - gălăţenii se pot distra la Festivalul Berii organizat de un cunoscut producător din România. Bere, mici, mâncăruri tradiţionale, concursuri inedite, dar şi multă muzică bună. Asta promit organizatorii acestei ediţii a Festivalului Berii.

Şi, pentru că este o ocazie specială - 300 de veri de distracţie, surprizele vor fi şi ele speciale! Maestrul Berar va împărtăşi din secretele lui, iar mimul vă va face cu siguranţă să râdeţi în timp ce vă faceţi poze cu voie bună în spaţiul special pregătit pentru asta. Puteţi să plecaţi de la Serbări cu pahare, halbe sau suporturi de pahare, pe care să le câştigaţi în timpul jocurilor organizate în toate cele trei zile.

Dar cea mai mare amintire de la Serbări va fi cu siguranţă atmosfera din timpul concertelor live. Mâine seară, Viţa de Vie şi Cargo vor începe Serbările din Galaţi şi vă aşteaptă să cântaţi alături de ei melodiile cu care sunteţi atât de familiari. Sâmbătă este rândul trupelor Vunk şi Holograf să menţină viu spiritul petrecerii, iar duminică trupele Zero şi Direcţia 5 vor urca pe scenă pentru a închide serbările de la Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite