Traficantul de ţigări care a murit în urma accidentului aviatic de joi dimineaţă a căzut de la 700 de metri înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au finalizat autopsia cadavrului şi au tras primele concluzii. Rănile deosebit de grave din urma impactului i-au provocat moartea bărbatului

Moldoveanul care făcea trafic de ţigări pe teritoriul României cu ajutorul unui motodeltaplan a avut parte de o moarte extrem de violentă. Aceasta s-a zdrobit de pământ după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 700 de metri.

„Conform imaginilor înregistrate pe camera cu termoviziune, specialiştii au stabilit că victima a căzut de la aproximativ 700 de metri", spune Oana Galu, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Autopsia cadavrului a scos la iveală lucruri incredibile. Impactul a fost atât de puternic încât oasele de la picioare i-au ieşit prin haine. De asemenea, toate organele interne au explodat când a atins pământul.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic este de naţionalitate moldoveană şi era traficant de ţigări. Atât ciobanul care a fost martor ocular, cât şi poliţiştii au confirmat faptul că în zonă au fost găsite mai multe pachete cu ţigări.

Cadavrul moldoveanului a fost găsit zdrobit de pământ la aproximativ 300 de metri de locul prăbuşirii aeronavei. În urma impactului cu solul, acesta a făcut o gaură în pământ de aproximativ 15 centimetri de forma corpului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite