Traficant de ţigări prins la vamă. Avea la el peste 5.000 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Captură impresionantă de ţigări de contrabandă a poliţiştilor de frontieră gălăţeni de la Oancea. Aceştia au descoperit în microbuzul unui moldovean, ascunse într-un locaş special amenajat, 5.845 de pachete de ţigări de diferite mărci.

Traficantul, Sergiu S., în vârstă de 30 de ani, a încercat să intre cu marfa în ţară duminică noaptea la volanul unui microbuz Mercedes. În urma controlului poliţiştii au bănuit că este ceva neregulă cu transportul, motiv pentru care au extins cercetările. Nu mică le-a fost surpriza când au găsit ţigările ascunse în tavanul maşinii.

„La controlul de frontieră, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră au descoperit, ascunsă într-un locaş special amenajat în plafonul microbuzului, cantitatea totală de 5.845 pachete ţigări (116.900 ţigarete), de diferite mărci, cu timbru R. Moldova", spune Felicia Bocăneală, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Valoarea totală a tutunului de contrabandă se ridică la peste 24.500 de lei. Toate cele 5.845 de pachete cu ţigări şi microbuzul, în valoare de 67.573 lei, au fost confiscate de poliţişti.

Astfel, traficantul a rămas fără marfă şi fără maşină. Mai mult, acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite