UPDATE VIDEO/Contrabandă cu artilerie grea la Vama Galaţi/Transportul venea din Ucraina şi mergea către Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două transporturi constând în două autotrenuri care transportau 5.000 bucăţi  de componente de muniţie de artilerie, în greutate totală de peste 38 de tone au fost descoperite la Vama Galaţi – Giurguleşti.

În urmă cu două zile, la Biroul vamal Galaţi – Giurgiuleşti au fost descoperite doua transporturi de componente de muniţie de artilerie, în greutate totală de 38.650 kg.

În urma verificării documentelor şi a controlului fizic s-a constatat că în cele 1.250 de colete se aflau tuburi de muniţie fără încărcătură, capsă şi proiectil, marfa fiind expediată din Ucraina cu destinaţia Bulgaria unde ar urma să fie asamblate.

“Întrucât pentru tranzitarea acestui tip special de marfă, supus controlului destinaţiei finale, transportatorul nu a putut prezenta licenţa şi autorizaţia necesară eliberată în acest scop de autoritatea competenta din România, respectiv ANCEX, cele două mijloace de transport au fost indisponibilizate la frontieră până la clarificarea situaţiei privind documentele vamale necesare”, spune Sorin Niţă, purtător de cuvânt al D.R.A.O.V. Galaţi.
                                                                                        
                 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite