Topul celor mai căutate cuvinte pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform statisticilor oferite de Google dar şi de alte site-uri de specialitate, românii caută pe Internet sex, muzică, reţete, dar şi site-uri de socializare.

Între primele zece cuvinte urmărite de români pe Internet poţi avea surpriza să găseşti rezultate absolut bizare.

Astfel,  pe lângă deja clasicele search-uri despre sex, pornografie şi tot ce ţine de acest domeniu, între primele 20 de astfel de cuvinte găseşti „ciorba de burtă” sau „Codul Civil”.
Probabil pentru a-şi uşura munca de părinţi şi pentru a scuti achiziţionarea unei cărţi de poveşti, conaţionalii noştri sunt interesaţi şi de „Scufiţa Roşie” sau

„Cenuşăreasa”.

De asemenea, internauţii au vrut să afle cât mai multe despre posibilitatea de a-şi găsi parteneri, căutând „singurătate”, „hi5”, „facebook” sau „sentimente”.
Fără a avea neapărat preferinţe în domeniu, angajaţii de la stat dar şi din companiile cu o conexiune acceptabilă au încercat să găsească metode alternative de relaxare, chiar în timpul serviciului. Aşadar nu este de mirare că pe primul loc în acest top neoficial se găseşte cuvântul „jocuri”.

Cei care deţin un site şi îşi doresc să se fie cunoscuţi pot apela la una dintre cele mai simple metode de găsire de cuvinte cheie specifice, folosindu-se de Google AdWords: Keyword Tool, o unealtă cât se poate de folositoare a celui mai mare motor de căutare din lume, Google.
Caută lista cu cele mai căutate cuvinte pe internet pe galati.adevarul.ro.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite