Toata lumea dansează la Sala Siderurgistul din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătălia va fi extrem de mare, mai ales la copii
Bătălia va fi extrem de mare, mai ales la copii

Sala Siderurgistul din Galaţi găzduieşte astăzi şi mâine concursul naţional de dans sportiv Cupa "Daniel Nechita", ediţie memorială organizată de Clubul de Dans Sportiv Beija Flor, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Întrecerile se vor desfăşura, în ambele zile, începând cu ora 9.00. Astăzi vor intra în ringul de dans, la secţiunile standard şi latino, perechi înscrise în clasele H, E, D, open basic, open şi neoficial (peste 19 ani).

Duminică vor urma categoriile neoficial (între 4 şi 15 ani) şi fete solo, care vor dansa vals lent şi cha-cha. Tot în această zi, începând cu ora 11.30, vor avea loc concursuri neoficiale de formaţii, care vor evolua în cadrul secţiunilor latino, balet, gimnastică ritmică, dans modern, aerobic, folclor, standard, rock'n roll sau dans tematic.

Taxa de participare pentru concursurile oficiale este de 80 de lei/ pereche/ competiţie, respectiv 100 de lei/ pereche/ mai multe competiţii. La concursurile neoficiale taxa este de 60 de lei/ pereche (indiferent de numărul de competiţii), iar pentru formaţii se va achita o taxă de 30 de lei/ sportiv/ competiţie sau 45 de lei/ sportiv/ mai multe competiţii.

Preţul unui bilet de intrare pentru spectatori este de 10 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite