Tinerii actori gălăţeni din trupa "De ce ficatu?" au adunat noi premii la Festivalul de Teatru Studenţesc de la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa "De ce ficatu?" a impresionat juriul de la Ploieşti
Trupa "De ce ficatu?" a impresionat juriul de la Ploieşti

Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi a participat în perioada 11-13 noiembrie 2011 la Galele Teatrului Studenţesc "Seri în lumea Thaliei", organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, cu piesa "Sulamita"

Evenimentul s-a desfasăşurat în sala de spectacole a Centrului Cultural "Aurel Stroe", din Buşteni. Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi a fost reprezentată de trupa de teatru "De ce ficatul?", care a prezentat în concurs piesa "Sulamita", după un text scris de Alina Nelega si Ion Minulescu.

Din distribuţie fac parte printre alţii Diana Tănase, Elena Bujor - care joacă un rol masculin - Iulian Munteanu, Iustinian Turcu şi Maura Munteanu. Regia aparţine lui Eduard Popov.

Trupa "De ce ficatul?" s-a evidenţiat şi a fost răsplătită anul acesta cu mai multe premii, printre care premiul al treilea pentru cea mai bună actriţă în rol secundar - Diana Tănase şi tot premiul al treilea pentru cea mai bună actriţă în rol principal - Maura Munteanu.

În perioada următoare trupa de teatru "De ce ficatul?" va participa în 25-27 noiembrie 2011 la Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru al Absurdului "Eugene Ionescu ", Ediţia a XVII-a, Bucureşti şi la Festivalul Internaţional de Teatru "Zilele Teatrului Ludic", Ediţia a IV-a, care se va desfăşura între 6 şi 10 decembrie la Iaşi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite