Teroare în ghetou: Un gălăţean a ameninţat că aruncă în aer blocul în care locuieşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liniştea locatarilor din blocul G4, din Micro 19, a fost tulburată de către un individ care a vrut să dea foc unei butelii de gaz. Timp de două ore, poliţiştii şi pompierii s-au chinuit să-l imobilizeze.

Bărbatul, în vârstă de 45 ani, era suparat că fiica sa, cea mare, s-a măritat împotriva voinţei lui şi că a plecat de acasă. Astăzi după amiază, omul aflat sub influienţa băuturilor alcoolice, a început să facă scandal în văzul vecinilor. Potrivit martorilor, acesta s-a dezbrăcat complet după care de la fereastra garsonierei aflată la etajul trei, a ameninţat că va da foc buteliei de la aragaz.

Speriaţi că blocul va sări în aer, vecinii au anunţat poliţia. Agenţii de la Secţia 3, s-au chinuit mai bine de oră să-l convingă pe bărbat să iasă din casă.

Acesta a refuzat, motiv pentru care poliţiştii au intrat cu forţa în casă şi l-ai imobilizat cu ajutorul spray-urilor lacrimogene.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Psihiatrie. În urma sa, pompierii au verificat cu atenţie butelia şi reţeaua electrică din imobil.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite