Galaţi: Trupa Fără Zahăr vine în Temptation Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Trupa Fără Zahăr vine în Temptation Club
Galaţi: Trupa Fără Zahăr vine în Temptation Club

Aşa cum ne-au obişnuit în ultimul timp, cei de la Viva Club aduc la Galaţi cele mai în vogă trupe.

În acest week-end, în Club Temptation, responsabilă cu buna dispoziţie este trupa „Fără Zahăr”. Pentru cei care încă nu ştiu cine sunt şi ce vor cei doi membrii ai trupei le spunem noi.

Fără Zahăr este o trupă de muzică şi umor, abordând mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock sau latino) pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viaţa satului. Stilul formaţiei se construieşte parodiind mediul rural în contextul tendinţelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenităţi, telenovele, ştiri cu crime şi violuri sau manelism.

Soliştii trupei provin din regiunea Moldova a României şi cântă predominant în „graiul moldovenesc”. În concertul de la Temptation, cei doi cântăreţi - Bobi şi Bobo – îşi vor promova noul single „3pm”. Pentru cei care nu ştiu sau poate nu s-au prins este o parodie după cunoscutul solist Eminem - 3 AM.

Se observă clar acelaşi ton dur din melodii, ţipete şi versuri haioase. Concertul va începe la ora 22.00, iar preţul biletului de intrare este de 25 lei. După concert distracţia continuă în Temptation cu DJ Ciprian Albu. Intrarea la concertul „Fără zahăr” se face în baza unui act de identitate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite