Teatru studenţesc/ O dragoste nebună... pe scenă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piesa montată după textul lui Tudor Popescu va fi jucată duminică, de la ora 18.00, de studenţii din trupa „Delir". Preţul unui bilet este de trei lei, iar spectacolul are loc la Casa de Cultură  a Studenţilor.

După primul succes cu „Neranţula", după un text de Panait Istrati, regizoarea Diana Tănase se pregăteşte intens pentru o nouă premieră, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni. Este vorba despre o adaptare după textul lui Tudor Popescu: „O dragoste nebună, nebună, nebună...".

Dacă prima adaptare din cariera de regizoare a Dianei Tănase a fost pusă în scenă de trupa „De ce ficatul", acum a venit rândul celei de-a doua trupe din cadrul studioului de teatru studenţesc să urce pe scenă. Este vorba despre trupa „Delir".

Este o drama clasică. "Drama unei fete de la ţară, care vine la oraş vrea să devină manechin şi se îndrăgosteşte. Este un text despre gelozie şi alte filozofii ale dragostei", spune regizoarea Diana Tănase.

Din distribuţie fac parte Alina Hintoiu, în rolul Irinei, Claudiu Furnică - Sorin, Ionut Cuza- Tudor, Viorica Stegărescu - Lili şi Neculai Stanciu în rolul lui Artur. Maestrul de lumini va fi duminică seara Cătălin Zlate.

Diana Tănase este absolventă de "Chimie-alimentară", iar când o întrebi despre pasiunea ei pentru teatru, răspune simplu: "totul este chimie!"
Spectacolul va avea loc duminică, de la ora 18.00 şi va fi găzduit de Sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor. Preţul unui bilet este de trei lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite