Târg regional de imobiliare şi construcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manifestarea de profil şi-a deschis ieri porţile la Galaţi, iar pe data de 28 mai va ajunge şi la Brăila

Amatorii care doresc să-şi cumpere o casă sau un apartament pot intra în contact cu cei mai importanţi reprezentanţi ai pieţei imobiliare. De la informaţii privind creditele bancare şi până la date referitoare la materialele de construcţii, toate sunt oferite persoanelor interesate în cadrul târgului ce are loc în Sala Siderurgistul din Galaţi.


Manifestarea se va închide mâine, 23 mai, printre participanţi se numără reprezentanţi ai municipalităţii (care se ocupă de Programul ANL), antreprenori, firme imobiliare şi consilieri bancari . „Domeniul imobiliar este unul important pentru cetăţeni, dovadă numărul mare de cereri pentru locuinţele ANL, peste 6.000", a declarat Nicoleta Manole, manager comunicare în cadrul Primăriei Galaţi.


Nu ocoliţi băncile


„Nu trebuie ca o persoană să se uite doar pe internet şi să considere că nu poate lua creditul deoarece este inaccesibil. Este recomandat să vină la bancă pentru că acolo se poate găsi o soluţie", a explicat şi Alina Ceauş, manager retail BRD Galaţi.


Unul dintre proiectele noi din domeniul imobiliar din regiunea de sud-est a ţării este „Brates Lake".
„Ansanblul este realizat pe malul Prutului cu vedere spre lacul Brateş. Costul unei astfel de vile variază în funcţie de modul în care doreşte clientul să-şi personalizeze casa", a explicat Simona Dănăilă, manager „Brateş Lake".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite