Intrarea la talcioc se poate face pe bază de abonament. Accesul pentru o lună va costa 100 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale au anunţat că vor extinde şi suprafaţa târgului, de la 1,3 hectare la 3,8 hectare. Deocamdată, însă, nu există fondurile necesare pentru extindere, aşa că lucrările vor începe cel mai devreme în septembrie.

După extindere, în târgul de la marginea oraşului vor încăpea aproape 1000 de maşini. „Acum, talciocul are o suprafaţă de 1,3 hectare. După extindere va ajunge la 2,8 hectare", a declarat Eduard Grosu, directorul societăţii Gospodărire Urbană.

Din păcate, lucrările nu vor începe în această vară.  „Primăria a alocat recent fonduri pentru realizarea a trei studii de fezabilitate pentru tot atâtea lucrări pe care dorim să le realizăm la obiectivele pe care le administrăm. Printre acestea se numără şi lucrarea de extindere a talciocului, al cărei studiu de fezabilitate va costa 20.000 de lei", a previzat Eduard Grosu

Există speranţe că lucrările ar putea începe în toamnă, dar în niciun caz nu vor fi gata în 2011.

Interesant este că şefii de la Gospodărire Urbană, au de gând să introducă abonamente pentru intrarea la talcioc. Abonamentul se eliberează pentru 30 de zile şi va costa 100 de lei, fără TVA. Titularul acestuia va avea un loc asigurat acolo în toate cele patru weekenduri ale lunii. Totodată, de luni până vineri, când talciocul este închis, el îşi va putea lăsa acolo maşina pe care vrea să o vândă.

În prezent, talciocul aduce bugetului local 40.000 de lei. Conducerea societăţii de Gospodărire Urbană estimează că veniturile s-ar putea dubla după ce suprafaţa târgului auto va creşte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite