Un TIR furat din Italia a fost confiscat de poliţiştii de frontieră gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politistii de frontiera galateni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-Rutier au descoperit un autocamion(cap tractor) ce figureaza ca fiind furat din Italia. In acest moment mijlocul de transport in valoare de aproximativ 84 000 lei se afla indisponibilizat la sediul IJPF Galati in vederea continuarii cercetarilor.

In data de 13.03.2011 in jurul orelor 19.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-Rutier s-a prezentat pe sensul de iesire din tara un cetatean ucrainean, C. DMITRO in varsta de 49 ani, care conducea un autocamion marca „Volvo" si o semiremorca marca „Zorzi" inmatriculate in Ucraina.

La controlul specific, politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la provenienta autocamionului (cap tractor) si au efectuat verificari suplimentare in baza de date INTERPOL, precum si prin Centrul de Contact Oradea, in urma carora s-a stabilit faptul ca autovehiculul figureaza ca fiind furat din Italia din luna noiembrie 2008.

Autocamionul, in valoare de aproximativ 84 000 lei, a fost indisponibilizat la sediul IJPF Galati pentru continuarea cercetarilor iar lui C. Dmitro i-a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt, fapta prevazuta si pedepsita de legislatia in vigoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite