TIMP LIBER/Teatrele gălăţene, vârf de activitate în week-end!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta este diversificată şi cuprinde comedie, animaţie dar şi un concert de muzică clasică. Teatrul Muzical "Nae Leonard" îi aşteaptă pe melomani chiar din această seară la prima întâlnire din acest an cu muzica clasică

Din programul pregătit nu vor lipsi Uvertura Oberon, compusă de Weber, Concertul nr. 1 pentru vioară şi orchestră de Paganini, dar şi Simfonia nr. 104 de Haydn.


Sâmbăta şi duminică artiştii vor juca două spectacole de divertisment.

În prima zi a week-end-ului, orchestra de revistă şi baletul teatrului vor urca pe scenă pentru un "Concert de iarnă", iar duminică pentru "Pierduţi în dragoste". Toate spectacolele încep la ora 17.00.


Nici actorii de la "Dramatic" nu se lasă mai prejos, ei urmând să joace pentru gălăţeni trei piese în acest week-end. Vineri se joacă "Hotelul celor două lumi", de Eric Emmanuel Schmitt, în regia lui Cristian Gheorghe, iar sâmbătă "Cutia Pandorei", de Katalin Thuróczy, în regia lui Eugen Făt.


Duminică actorii vor pune-n scenă "Zăpezile de altădată", de Dumitru Solomon, în regia lui Mircea Cornişteanu. Toate piesele au ca oră de start ora 19.00.
Nici copiii nu au fost uitaţi, păpuşarii de la "Gulliver" pregătind pentru duminică dimineaţă, de la ora 10.30, povestea "Jack şi fasolea fermecată".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite