Succes/Piaţa Ţărănească ne oferă încă un răsfaţ culinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua ediţie a târgului "Piaţa Ţărănească" se va desfăşura în acest week-end sub semnul Postului Paştelui, astfel că şi credincioşii care postesc se vor putea desfăta cu bunătăţi fără să păcătuiască.

Mihaiela Gavrilă vine din Cumpăna, judeţul Constanţa cu multe şi felurite produse apicole. Aduce cu ea faguri de miere, propolis, polen şi lăptişor de matcă sau căpăceală şi miere cu cătină.

Produse de post găsim şi de la Bio Gardenia: zacuscă de fasole, vinete şi ciuperci, tocăniţă de post, ciuperci la borcan, toate produsele având certificate bio.

Delicii dulci

Ajuns la Galaţi tocmai de la Arad, Mircea Şubă aduce gălăţenilor ciocolată de casă, simplă şi cu nucă şi halviţă preparată după o reţetă proprie, din miere de albine şi ciuin, fără conservanţi.

Din inima secuimii, din judeţul Harghita, Atilla le aduce locuitorilor de la Dunăre colacul secuiesc de post cu nucă, zahăr sau nucă de cocos, după preferinţa fiecăruia.

Cei care mai gustă şi "de dulce" nu vor fi marginalizaţi, că de, păcatul este omenesc! Din Maramureş, Vasile Ciurte, din Şomcuta Mare vine cu produse din carne afumate, brânzeturi, caşcaval afumat şi produse din vânat.

Tocmai de la Tilisca, din Mărginimea Sibiului, Vasile Bratu aduce vestita telemea de Sibiu, proaspătă şi veche, dar şi preparate ardeleneşti din carne.

Din zona Bran Moeciu producătorii Traian Oncioiu, Ionuţ Urzică şi Cornelia Grama coboară de la munte cu brânză, caş şi brânză de burduf în coajă de brad.

La aproape toate standurile, vizitatorii se vor putea convinge cu propriile papile gustative de calitatea şi gustul bun al produselor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite