Studenţii străini din Galaţi au petrecut româneşte într-un club în care berea costă trei lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berea ieftină a fost ca un magnet pentru studenţii străini
Berea ieftină a fost ca un magnet pentru studenţii străini

Aproape toţi studenţii străini din Galaţi s-au întâlnit aseară în Club S pentru a se cunoaşte mai bine. Cu toţii auziseră de berea cu preţ „studenţesc", aşa că nu au vrut să rateze ocazia de a se convinge singuri de faptul că acest „chilipir" chiar există!

Împreună cu Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, studenţii străini sosiţi din toate colţurile lumii - din Vietnam până-n Qatar - au uitat câteva ore de cursuri şi s-au pus pe distracţie.

I-au ajutat atât Dj Sabiutza rezidentul din Club S - cu muzică adecvată, dar şi berea de trei lei sticla.

„Este absolut fabulos! Păi eu dădeam în Italia 6-7 euro pe o sticlă de bere, cum să nu fiu încântat de preţurile de aici", ne-a spus un student grec de la Medicină.

Sufletul distracţiei au fost trei studenţi din Portugalia, care au petrecut aproape toată seara pe ringul de dans.

„Le-am promis această socializare încă de când au ajuns la Galaţi. Ieri dimineaţă au avut o întâlnire cu un caracter mai oficial în sala Senat, la care au participat şi câteva cadre didactice. Seara atmosfera a fost extrem de relaxată", spun reprezentanţii Universităţii din Galaţi.

Cei mai mulţi dintre studenţii străini sunt veniţi prin programul Erasmus, dar sunt şi câţiva veniţi pe cheltuiala lor prin credite transferabile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite