Studenţii gălăţeni aruncă momeala în baltă în căutarea "monstrului de la Cotoroaia"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

30 de studenţi s-au înscris în "Operaţiunea Monstrul"- ediţia a-V-a, care se va desfăşura în acest an la balta din satul Cotoroaia, comuna Cerţeşti

Marele actor Toma Caragiu avea cândva o replică celebră în "Operaţiunea Monstrul": "Eu prind - nu prind, nu mă interesează. Vreau să prinzi TU! Ca să înţelegi prin propria ta experienţă, ce activitate binecuvântată!".

Luând drept exemplu spusele marelui actor, studenţii se pregătesc duminică să intre în cea mai importantă competiţie de pescuit sportiv a anului: "Operaţiunea Monstrul"- ediţia a-V-a, care se va desfăşura în acest an la balta din satul Cotoroaia, comuna Cerţeşti.

Şi pentru că din păcate pescarii sportivi, mai ales cei tineri, nu sunt obişnuiţi cu ideea de ecologizare a locurilor de pescuit, tinerii se vor ocupa mai întâi de curăţarea locului în care va avea loc concursul.

Regulamentul prevede ca participanţii să fie studenţi, iar numărul maxim de înscrişi să nu depăşească 30. Toţi peştii prinşi vor fi eliberaţi după ce vor fi cântăriţi de către arbitri, care vor trece greutăţile în fişele de concurs.

Participanţii vor pleca din faţa Căminului studenţesc H la primele ore ale dimineţii. Înaintea începerii concursului organizatorii vor trage la sorţi locurile de pescuit. Concursul va începe la ora 8.00 şi se va încheia la ora 16.00.

Festivitatea de premiere va fi la ora 16.30. Se vor premia primele trei locuri în funcţie de cantitatea de peşti prinsă şi cea mai mare captură.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite