Galaţi: Studenţii medicinişti îşi numără bobocii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Muzical "Nae Leonard" va găzdui în această seară, de la ora 17.00, Balul Bobocilor din cadrul Şcolii Postliceale Sanitare “Carol Davila”.

Evenimentul, pregătit de anul 3 AMG (Asistenţi medicali generali) şi anul 3 Farmacie, se anunţă a fi unul reuşit. Organizatorii au pregătit un program din care nu vor lipsi probele de cultură generală, creativitate, dans şi originalitate, spre amuzamentul publicului şi al profesorilor care vor veni sa-i vadă pe viitorii asistenţi sau farmacişti cât de frumoşi şi bine pregătiţi sunt.

În deschidere , cele 11 perechi vor interpreta imnul şcolii, urmat de defilarea şi prezentarea concurenţilor, realizată de Ionuţ Negrişan, actor al Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Balul va include o multitudine de probe şi momente artistice şi muzicale, dar si multe alte surprize.

Printre ele enumerăm : proba de prezentare a ţinutelor medicale, proba de cultură generală, momente muzicale : interpretarea formaţiei „Roşu Amar”, pereche de dans sportiv de la Cluburile de Dans „Acanta” şi „Fantezia”.

Programul se va încheia cu festivitatea de premiere şi desemnarea titlurilor de Miss şi Mister Boboc. Intrarea se face pe bază de invitaţie, preţul uneia fiind de 13 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite