Studenţii gălăţeni, avertizaţi să nu pice în plasa politicienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga Studenţilor din Galaţi se solidarizează cu starea generală de nemulţumire a oamenilor, dar le atrage atenţia studenţilor să nu pice în plasa intereselor politicienilor

Liga Studenţilor din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi (LSG) se solidarizează cu starea de nemulţumire generală existentă în rândul societăţii româneşti, stare generată de lipsurile economice, pe care criza le-a adus în casa fiecărui român.

„Considerăm că este nevoie de o schimbare structurală a mentalităţilor din România, schimbare care să ducă la un nivel de trai decent pentru orice român. În calitate de promotor al drepturilor şi intereselor studenţilor gălăţeni şi drept girant al principiilor democratice, apolitice şi de non-violenţă, susţinem exercitarea dreptului la liberă exprimare prin metode de protest stradal paşnic, atunci când acestea sunt utilizate în ultimă instanţă", spune preşedintele Ligii Studenţilor din Galaţi, Dorin Coteţ.

Acesta le-a transmis colegilor lui că sunt liberi să participe la orice forma de protest paşnic, numai în cazul în care se identifică cu problemele semnalate şi să nu se lase influenţaţi sau ademeniţi de presiunile şi jocurile politice din spatele cortinei.

"Ţinând cont de faptul că 2012 este un an electoral, atenţionăm toţi studenţii Universităţii Dunărea de Jos că există riscul ca factorii politici să încerce cu orice preţ să-i manipuleze în scopul rezolvării propriilor interese, mai mult sau mai puţin oneste", a adăugat liderul LSG.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite