Studenţi condamnaţi la supravieţuire într-o pensiune de pe Valea Siriului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În fiecare an, candidaţii pentru titlul de Miss sau Mister Boboc trebuie să treacă prin astfel de probe "crunte". Foto: Bogdan Nistor
În fiecare an, candidaţii pentru titlul de Miss sau Mister Boboc trebuie să treacă prin astfel de probe "crunte". Foto: Bogdan Nistor

Cei 20 studenţi, boboci la "Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, sunt supuşi unei probe de tip "Survivor", în care trebuie să se descurce fie singuri, fie în grup, pentru a primi puncte care să-i ducă în marea Gală a Balului Bobocilor de pe 8 decembrie.

În această dimineaţă, cei 20 de studenţi înscrişi în Balul Bobocilor din acest an au fost treziţi dis-de-dimineaţă de organizatori care i-au anunţat că trebuie să plece la munte, la o pensiune de pe Valea Siriului, pentru a susţine una dintre probele din concurs.

"Le-am pregătit o supriză: două zile vor face parte din serialul «Survivor de România»! Vor trebui să se descurce singuri, să-şi facă mâncare, foc. De asemenea, le-am pregătit şi nişte probe frumoase de salt cu tiroliana, iar dacă vremea ne va permite, vom face şi drumeţii", spune preşedintele Ligii Studenţilor din Galaţi, Dorin Coteţ.

Organizatorii vor împărţi grupul în două echipe: una roşie, cealaltă albastră.

Prestaţia celor 20 de tineri va fi filmată de doi cameramani profesionişti care vor face apoi şi un montaj video care va fi prezentat în Gala din 8 decembrie.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite