Galaţi: Studenţi din toată ţara se întrec în cibernetică economică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Studenţi din toată ţara se întrec în cibernetică economică
Galaţi: Studenţi din toată ţara se întrec în cibernetică economică

Timp de trei zile, Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos” din Galaţi va fi gazda Olimpiadei Naţionale a Studenţilor Economişti.

Concursul, organizat în acest an la Galaţi, va stabili care sunt cei mai buni studenţi economişti pentru două subsecţiuni: cibernetică şi informatică economică şi statistică economică. Competiţia va fi organizată separat, pe niveluri de pregătire universitară: licenţă – studenţii în curs, precum şi absolvenţii promoţiei 2009; masterat – studenţii în curs, precum şi absolvenţii promoţiei 2009.

La startul acestui concurs se vor alinia 50 de concurenţi din 8 universităţi din ţară: Universitatea ,,Al.I. Cuza” din Iaşi, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea ,,Babeş Bolyai” din Cluj, Universitatea din Craiova, Universitatea din Oradea, Universitatea ,,Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti, Universitatea ,,Dunărea de Jos” din Galaţi.

Merite recunoscute

Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti este organizată o dată la doi ani, în diverse centre universitare din România, pe secţiuni. “Ca o recunoştere a calităţii învăţământului superior gălăţean în domeniul economic, Asociaţia Facultăţilor cu profil Economic din România organizează pentru a doua oară la Galaţi, Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti.”, ne-a declarat decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice din Universitatea Dunărea de Jos, Costel Nistor.

Marele premiu va fi de 2.000 de lei, iar câştigătorul “Premiului organizatorului” va pleca acasă cu 1.500 de lei. Vor mai fi împărţite şi câte două premii I, II şi III, în valoare de 1.000, 700, respectiv 500 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite