(GALERIE FOTO) Strada Griviţei, o uliţă ignorată de autorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În mijlocul străzii Griviţa cresc buruiene
În mijlocul străzii Griviţa cresc buruiene

Deşi se află la doar zece minute de mers pe jos de centrul administrativ al Galaţiului secolului 21, strada Griviţei arată mai rău ca o uliţă din Evul Mediu. Piatra cubică îndepărtată după diverse lucrări a făcut loc buruienelor şi noroiului, care "decorează" numeroasele denivelări formate pe carosabil.

Strada Griviţei este situată la zece minute de mers pe jos de Gară, Autogară şi de strada Domnească, una din cele mai principale artere ale Galaţiului. Aspectul pe care-l are însă, te duce cu gândul la un drum de ţară. Deşi are canalizare, aceasta nu e funcţională, se plâng locuitorii.

„Dacă plouă, avem baltă garantat pe stradă. Peste tot noroi, şanţuri! Poate peste vreo sută de ani vom vedea şi noi asfalt, mai degrabă n-am nicio speranţă", spune Costel Marian, unul din localnici.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Strada Griviţei e plină de praf

Faptul că au fost conectaţi la reţeaua de gazificare nu-i încântă prea mult pe localnici. A trecut un an de atunci, dar piatra cubică scoasă în timpul lucrărilor n-a fost fixată la loc.

„E teroare! Când plouă, prefer să nu ies din casă, că mă umplu de nămol. Ăştia cu gazele au râmat şi n-au mai astupat. Nici să n-aud de votare, nu dau niciun vot nimănui. Să vină să trăiască ei în această mizerie", a spus Nicoleta Munteanu, născută pe această stradă.

Deocamdată, strada Griviţei nu se află în planurile de reparaţii ale Primăriei.

„Nu este prinsă anul acesta în reparaţii. Pe Griviţei au lucrat cei de la gaze, recepţia urmează să fie făcute zilele acestea. Dacă va fi necesar, vom reface carosabilul. Piatra cubică va fi adusă la forma iniţială. În ceea ce priveşte asfaltarea, nu cunosc", a spus Adrian Mirică, funcţionar în cadrul Biroului Reparaţii străzi, siguranţa circulaţiei şi transport urban.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite