Strada Libertăţii n-a fost asfaltată 50 de ani. Oamenii care stau în zonă se plâng că nu mai suportă mizeria din pragul caselor lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 De ani de zile, pe amintita stradă din mijlocul Galaţiului se fac tot felul de lucrări. De oricare, nu şi de asfaltare. Locuitorii din zonă sunt revoltaţi de faptul că autorităţile i-au uitat. Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco promite că va analiza problema şi va lua măsuri.

O plimbare cu maşina pe strada Libertăţii din Galaţi poate rămâne adânc întipărită memoria oricărui şofer, şi asta nu pentru că ar avea de ocolit gropi.

Carosabilul lat de trei metri arată ca un câmp minat în care rişti oricând să rămâi fără roată la autoturism.  În urma numeroaselor lucrări de schimbare a ţevilor de canalizare sau de gaz, din caldarâmul de cândva  au rămas doar pietrele, amplasate haotic pe mijlocul drumului.  Nici urmă de beton, ca să nu mai vorbim de  asfalt.

„De când mă ştiu eu, strada aceasta nu a fost vreodată asfaltată. Stăm la oraş exact ca la ţară.  Numai anul trecut au găurit strada de trei ori. Mai întâi au schimbat canalizarea. A trecut ceva timp şi apoi au schimbat ţevile de gaz.  Nu pricep de ce nu se pot înţelege să facă toate lucrările odată? “ se indignează Emil Lăcătuş, unul din locatarii de pe strada uitată de autorităţi.

Citeşte amănunte în săptămânalul ADS, apărut joi, 28 iulie.  Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş,  la preţul unic de 1,4 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite