Strada Bălcescu s-a surpat din nou. Circulaţia autobuzelor, deviată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Un crater de circa cinci metri în diametru a apărut la doar câteva săptămâni după ce pe stradă a fost reluată circulaţiaSocietatea de transport public local a decis să redirecţioneze toate autobuzele pe strada Domnească pentru a evita producerea unor accidente.

Strada Bălcescu, în zona cofetăriei „Chip şi Dale”. Şoferii constată cu surprindere că strada s-a surpat la doar o lună după ce fusese redeschisă circulaţiei şi sunt nevoiţi să facă din nou crosing printre „jaloanele” montate de muncitorii de la Apă Canal. Un crater cu diametrul de circa cinci metri s-a căscat în asfalt, iar muncitorii de la Apă-Canal lucrează la o ţeavă de apă, care a fost perforată.

image

Contactaţi de noi, reprezentanţii firmei Vega 93 susţin că noua surpare nu a fost cauzată de o eroare în realizarea lucrării pe programul ISPA. „Este o cu totul altă problemă, care nu ţine de modul cum am executat lucrarea”, ne-a precizat Mihai Labău, directorul responsabil cu programul ISPA din cadrul Vega 93.

„În zonă a lucrat o firmă brăileană, SC Geo Construct, şi au înţepat un branşament. Când am ajuns aici, ţâşnea apa prin asfaltul care se crăpase”, ne-a declarat un muncitor de la Apă-Canal.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite