Astăzi / Start la târgul meşterilor populari de pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi s-a inaugurat ediţia a zecea a „Târgului Meşterilor Populari", eveniment organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos" în parteneriat cu Primăria Municipiului Galaţi şi Episcopia „Dunării de Jos"

Evenimentul se desfăşoară la Galaţi, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, în perioada 21 - 23 mai 2010.


În acest an la „Târgul Meşterilor Populari" sunt prezenţi, cu o varietate de produse, artişti din: Iaşi, Vâlcea, Suceava, Vrancea, Baia Mare, Curtea de Argeş, Teleorman, Neamţ, Bistriţa Năsăud şi Galaţi.


Alături de obiectele artizanale, gălăţenii au ocazia de a se „întâlni" şi cu obiceiurile culinare din toate regiunile ţării.


„Mă bucur că în această zi de sărbătoare, Ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, 40 de meşteri din zone cu tradiţie a ţării, au venit la târgul de la Galaţi, eveniment ajuns la cea de-a X-a ediţie", a afirmat Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi.


Pe perioada celor trei zile de desfăşurare a „Târgului meşterilor populari", atmosfera de sărbătoare va fi întregită de spectacole susţinute de ansamblul folcloric „Doina Covurluiului" şi fanfara "Valurile Dunării".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite