Starea de sănătate a femeii care s-a trezit din comă după două săptămâni se îmbunătăţeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loredana Jalbă, de 30 de ani, femeia care a suferit pe data de 21 decembrie un accident greu de imaginat şi care a intrat în comă pe loc pare să fi primit o nouă şansă de la viaţă.

Victima a ajuns în stare extrem de gravă la spital cu doar patru zile înainte de Crăciun după ce i-a căzut în cap tencuiala blocului în care locuia. A fost operată de urgenţă, dar a intrat într-o stare de comă profundă, iar medicii nu i-au mai dat nicio şansă de supravieţuire.

După două săptămâni în care femeia s-a zbătut între viaţă şi moarte, aceasta a dat primele semne de însănătoşire. În momentul de faţă victima teribilului accident reacţionează la stimulii externi. Loredana deschide ochii, urmăreşte cu privirea, mişcă mâna şi picioarele. Medicii sunt încrezători în şansele ei de recuperare.

Tragedia s-a întâmplat în după amiaza zilei de 21 decembrie, în timp ce femeia se afla în clădirii unde locuia. Bucata de tencuială a căzut de pe căminul Liceului Metalurgic, clădire locuită de chiriaşi ai primăriei. Impactul a fost atât de puternic încăt victima a intrat pe loc în stop cardio respirator.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite