Galaţi: Spectacole stradale cu prilejul sărbătorilor de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Pluguşorul este un obicei străvechi
Pluguşorul este un obicei străvechi

În acest an, gălăţenii vor avea ocazia să petreacă în stradă atât de Crăciun, cât şi de Revelion. Spectacolele sunt organizate de ProFM Lider FM şi sunt susţinute de Primăria Municipiului Galaţi.

Conform viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, vor fi patru zile de distracţie, câte două în cazul fiecărui eveniment. În perioada 24-25 decembrie, pe platforma Casei de Cultură a Sindicatelor, gălăţenii vor putea urmări colinde, trupe locale, ansambluri folclorice, muzică populară şi de petrecere.

În perioada 30-31 decembrie, în aceeaşi zonă vor putea fi văzute tradiţii locale (Pluguşorul, Ursul, Capra, Căluţii, etc), trupe locale, ansambluri folclorice şi cântăreţi de muzică populară sau de petrecere.

Primăria asigură închirierea cu titlu gratuit a platformei Casei de Cultură a Sindicatelor, paza şi ordinea, salubritatea şi energia electrică. În total, efortul financiar la care va fi supus bugetul local este de 20.000 de lei, bani care includ focurile de artificii şi o parte din onorariile artiştilor.




Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite