Spectacol dedicat copiilor la Casa de Cultură a Studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, de la ora 10.00, în amfiteatrul Casei de Cultură a Studenţilor din strada Ştiinţei nr. 115 va avea loc spectacolul fundaţiei "Inimă de Copil".

Manifestarea a ajuns anul acesta la a VIII-a ediţie, evenimentul intitulat "Ziua Copiilor Noştri" fiind o acţiune anuală a Fundatiei "Inimă de Copil". În cadrul acestui spectacol se prilejuieşte întâlnirea copiilor pe care organizaţia îi ajută, a tinerilor şi familiilor lor cu susţinătorii, donatorii, prietenii şi colaboratorii fundaţiei, voluntarii, personalul, presa, toţi cei care, într-un fel sau altul, contribuie la bunul mers sau susţinerea proiectelor fundaţiei şi a copiilor din îngrijire.

"Şi pentru că nu este o întâlnire oarecare, ci una sub formă de spectacol, copiii noştri au început pregătirile din timp şi, de mai bine de o luna de zile, fac repetiţii la dans, muncesc de zor la confecţionarea costumelor de carnaval, au scris compuneri şi au desenat", a declarat Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare la fundaţia gălăţeană.

O noutate a spectacolului din acest an este ca susţinătorii, donatorii, prietenii şi colaboratorii fundatiei au fost invitaţi împreună cu copiii lor, micuţi ce pot participa şi la concursul de dans alături de copiii din proiectele fundaţiei gălăţene.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite