Specializările noi, „armă” pentru recrutarea studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Danubius vorbim de Informatică economică şi Asistenţă managerială, iar la Dunărea de Jos de Moaşe şi Autovehicule rutiere.Niciuna dintre universităţile din Galaţi nu resimte dezastrul de la Bacalaureatul din acest an.

Chiar dacă nu a fost un an deloc bun pentru absolvenţii de liceu, două treimi dintre ei fiind „răpuşi” sub presiunea subiectelor de la Bac, cele două universităţi mari din Galaţi – „Dunărea de Jos” şi „Danubius” nu se plâng de „materie primă” la înscrieri.

„Noi am avut chiar o perioadă de înscriere în care liceenii nu aflaseră încă dacă sunt absolvenţi şi să ştiţi că au venit destul de mulţi absolvenţi din promoţiile anterioare să se înscrie. Nu avem probleme. Nici după afişarea rezultatelor la Bacalaureat nu au dat buluc la înscrieri, ei se duc la mare, se odihnesc, mai ales dacă ştiu că au medii bune, care le permit să intre la orice facultate”, spune Alina Dumitrache, de la departamentul de relaţii publice din cadrul Universităţii „Danubius”.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite