Solidaritate/ Concert caritabil pentru inima Andreei Mihalcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Mihalcea (foto dreapta)
Andreea Mihalcea (foto dreapta)

Intrarea costă 10 lei, iar banii încasaţi din contravaloarea biletelor vor fi donaţi pentru operaţia elevei bolnave din Galaţi. Adolescenta a fost diagnosticată de curând cu o gravă afecţiune cardiacă inimii şi pentru a-i fi salvată viaţa este necesară efectuarea unei intervenţii chirurgicale în străinătate.

Astă-seară, în Club “Zodiar” (fostul cinema Popular), de la ora 19.00, va avea loc un concert caritabil destinat strângerii de fonduri pentru salvarea vieţii Andreei Valentina Mihalcea.

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, a fost depistată cu o afecţiune gravă a inimii, motiv pentru care are nevoie urgent de un transplant. Evenimentul din această seară este intitulat "Din inimă pentru inima ta, Andreea".

Operaţie foarte scumpă

Costurile intervenţiei chirurgicale de care are nevoie adolescenta sunt evaluate între 100.000 şi 200.000 euro.
Din păcate, astfel de operaţii sunt foarte scumpe, iar majoritatea românilor nu şi le pot permite. „ Suma de care avem nevoie se ridică la minim 100.000 de euro. Ne este imposibil să facem rost pe cont propriu de toţi aceşti bani", ne-a declarat Adrian Mihalcea, tatăl copilului.

Familia Andreei, ajutată de prieteni, colegi de clasă şi mai ales de semeni cu suflet mare au pornit o campanie umanitară pentru a strânge cea mai mare parte din suma necesară operaţiei.

Concertul din această seară, din Clubul “Zodiar” este menit să contribuie la acest efort disperat. Preţul de intrare este de 10 lei de persoană, iar întreaga sumă va fi donată familiei.

În programul evenimentului din această seară este inclus şi un recital special al ansamblului "Estrada Copiilor" de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Urmează un concert extraordinar al trupei "Crin Rock", apoi va urca pe scenă "Snyper", iar în încheiere vor fi şi câteva recitaluri de muzică folk.

Cele două conturi deschise pentru Andreea la BRD sunt:
RO41BRDE180SV59458311800 (în lei) şi
RO76BRDE180SV59458581800 (în euro).


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite