Şoferii gălăţeni au protestat faţă de preţul benzinei plătind combustibilul cu fise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii din Galaţi s-au alăturat celor din ţară şi s-au hotărât să protesteze faţă de preţul ridicat al benzinei. Aceştia au plătit cu fise şi au stat lângă pompă cât de mult au putut pentru a crea cozi în urma lor.

Câţiva şoferi gălăţeni au fost solidari cu cei din alte oraşe şi au luat parte la protestul, mai puţin obişnuit, din această după-amiază. Pentru început aceştia au legat de oglinzile maşinilor câte o banderolă neagră, semn că autoturismele sunt în doliu după scumpirea carburanţilor.

Protestul a continuat la benzinăria de pe strada Saturn, unde şoferii au alimentat rezervoarele cu benzină în valoare de sub 10 şi lei şi au plătit cu fise.

„Am ajuns să plătim pentru un litru de benzină mai mult decât valorează o oră de muncă. Vom lăsa maşinile în faţa blocului pentru că altă variantă nu avem. E foarte greu”, spune Vlad, unul dintre protestatari.

La fel ca el au făcut toţi ceilalţi şoferi prezenţi la protest. În timp ce aceştia achitau carburanţii cu fise şi stăteau lângă pompă cât de mult puteau au existat şi şoferi nemulţumiţi de măsurile protestatrilor.

„Mă deranjează ce se întâmplă aici, dar îi înţeleg. Sunt probleme grave în ţară şi cineva trebuie să ia măsuri. Trebuie să se verse iar sânge pentru a fi mai bine?”, spune Vasile Rusu, un alt şofer venit la benzinărie să alimenteze.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite