Şoferi beţi la volan, surprinşi de Poliţie pe drumurile gălăţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Şofatul în stare de ebrietate este interzis. Despre acest lucru au uitat doi locuitori ai judeţului Galaţi, care au ieşit în trafic după ce au consumat băuturi alcoolice. În unul din cazuri, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autoturism ce venea din direcţie opusă.

Duminică dimineaţa, Nicolae Aurel R.de 25 ani, din Tecuci, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, în afara loc. Matca, a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism.


În urma impactului nu au fost victime omeneşti, ci doar pagube materiale. Nicolae Aurel R. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot ieri, în jurul orei 21.00, poliţiştii din oraşul Bereşti l-au depistat pe Costel Toni A. de 42 ani, din Bereşti, care conducea un autoturism pe strada Trandafirilor din localitate, deşi era sub influenţa băturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite