Galaţi: Şoferi cercetaţi penal pentru că puneau viaţa călătorilor în pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Şoferi cercetaţi penal pentru că puneau viaţa călătorilor în pericol
Galaţi: Şoferi cercetaţi penal pentru că puneau viaţa călătorilor în pericol

Patru gălăţeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost surprinşi transportând persoane fără a avea licenţă. Poliţiştii de la Transporturi spun că aceştia nu erau la prima abatere de acest gen şi că mai fuseseră amendaţi contravenţional.

În cursul acestei dimineţi, poliţiştii de la Transporturi, în cadrul unei acţiuni în zona Reviziei de Vagoane Galaţi, la trecerea la nivel cu calea ferată, au oprit în trafic patru şoferi: A. Neculai, de 55 ani, C. Alexandru de 60 ani, I. Ion, de 40 ani şi B. Vasile, de 50 ani, toţi din com. Pechea, jud. Galaţi, conducători auto, necunoscuţi cu antecedente penale.

Ei transportau la ferme agricole din zona Bădălan, unde lucrau ca zilieri, câte 25 persoane cu autoutilitare nedestinate transportului public de călători, putându-le pune în pericol viaţa, fără a pune la socoteală disconfortul unei asemenea călătorii. Cele patru autoutilitare aparţin unor firme de transport mărfuri dar sunt şi proprietatea a două dintre persoanele depistate.

Celor patru conducători auto,  care nu sunt la prima abatere de acest gen, ei mai fiind sancţionaţi contravenţional pentru aceeaşi abatere, li s-au întocmit de data aceasta dosare penale şi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de efectuarea de transport public de persoane fără a deţine licenţe de transport, conform art. 281 , Cod Penal.        

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite