Şoc la HC Oţelul, antrenoarea Gabriela Artene a fost demisă cu doar câteva minute înainte de antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Artene
Gabriela Artene

Gabriela Artene nu mai este antrenoarea echipei de handbal feminin Oţelul Galaţi, fiind înlocuită de Liviu Paraschiv, un tehnician în vârstă de 63 de ani. Noul antrenor al echipei gălăţene vine de la formaţia masculină Rom Cri Braşov, iar în handbalul feminin principalele formaţii pe care le-a mai pregătit sunt Remin Deva, HCM Roman şi Dunărea Brăila.

Deşi Paraschiv se afla deja în Galaţi şi se hotărâse să preia echipa, decizia de demitere a lui Artene i-a fost comunicată acesteia cu numai 15 minute înaintea antrenamentului de luni seară.


Gabriela Artene a declarat că mai mult decât demiterea o doare felul în care i-a fost anunţat acest lucru de către conducerea clubului. „Ce poate fi mai deranjant, mai umilitor, decât să te pregăteşti să începi antrenamentul şi să ţi se spună că o faci degeaba? M-au anunţat la 17.15, cu numai un sfert de oră înaintea începerii antrenamentului, că am fost înlocuită, că antrenamentul va fi condus de Liviu Paraschiv. Aşa au considerat cei din conducere că este normal să te comporţi cu un om", a declarat Gabriel Artene.
Acesteia i-a fost reziliat contractul din cauza rezultatelor slabe din Liga Naţională. Oţelul a pierdut ultimele cinci jocuri disputate pe teren propriu şi după 16 etape ocupă locul 9 în clasament cu 12 puncte.


Noul antrenor de la Oţelul, Liviu Paraschiv, a declarat că obiectivul este evitarea retrogradării. „Echipa este cu moralul la pământ, sper să le aduc pe fete cât mai repede pe linia de plutire. Deocamdată, obiectivul este evitarea retrogradării, din vară poate va fi altceva", a spus Paraschiv.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite