Galaţi: Sinucideri în lanţ, pe podurile peste Siret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Sinucideri în lanţ, pe podurile peste Siret
Galaţi: Sinucideri în lanţ, pe podurile peste Siret

Un tânăr din Tecuci a încercat să-şi ia viaţa pentru că nu şi-a mai găsit de muncă după ce s-a întors din străinătate.

Nelu Ţuchel este unul dintre românii care au încercat să-şi câştige existenţa muncind în străinătate. Cum criza economică i-a lovit  în primul rând pe emigranţi, tânărul a ajuns şomer în Portugalia, unde muncise până în urmă cu trei luni.

Întors acasă, la Tecuci, a încercat zadarnic să-şi găsească ceva de lucru. Disperat că nu-şi poate mai poate intemeia o familie, aşa cum îşi propusese la plecarea din ţară, şi că viaţa lui  nu mai are niciun orizont, s-a dus pe malul Siretului hotărât să-şi ia zilele.


„Eram supărat şi aseară m-am dus pe podul de peste Siret şi mă gândeam. Stăteam pe marginea lui şi deodată am sărit. Am căzut pe pietre, m-am lovit, dar am reuşit să mă ridic ” mărturiseşte privind în gol Nelu Ţuchel.


Pe picioarele lui, tânărul s-a dus la spitalul din Tecuci, de unde a fost transferat  la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. În urma căzăturii, Nelu s-a les cu o fractură de braţ drept şi cu capul spart, fiind ţinut sub supraveghere în secţia de Neurochirurgie.


În urmă cu doar câteva zile, un alt tânăr, fost patron, a ales să scape de datoriile pe care le avea la bănci în acelaşi mod, aruncându-se  de pe alt pod peste Siret, cel din apropierea municipiului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite