Sinucidere: Un bărbat şi-a îmbrăţişat prietenul cel mai bun şi a sărit de la etajul 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa banilor, a unui loc de muncă şi problemele ce apăsau tot mai greu pe umerii săi, l-au determinat pe tânărul de 33 ani să se sinucidă, fără să lase nici măcar un bilet de adio.

Scene de groază s-au petrecut astăzi dimineaţă într-un bloc din Galaţi, când un şomer ajuns la capătul puterilor a ales să-şi ia viaţa, chiar sub privirile neputincioase ale celui mai bun prieten. După ce au stat de vorbă şi au depănat amintiri cu ocazia venirii din Italia a prietenului său de-o viaţă, Daniel Balmoş a hotărât că nu mai are motive să trăiască şi a sărit în gol de la etajul 10.

L-a pupat pe obraz, l-a îmbrăţişat, i-a spus că ţine la el şi într-o secundă a sărit. Totul s-a întâmplat atât de repede încăt cel care a fost martor la tragedie nu a mai putut face altceva decât să privească cum se zdrobeşte de asfalt cel cu care era prieten din copilărie.

„Am stat de vorbă în casă, am râs, am glumit şi la un moment dat mi-a zis să ieşim pe balcon să fumeze o ţigară. După ce a aprins-o, a tras două fumuri, m-a pupat pe obraz, m-a luat în braţe şi mi-a zis că sunt cel mai bun prieten al lui. Nici prin gând nu-mi trecea că ar putea să se arunce. A lăsat ţigara din mână şi a sărit ca într-un bazin. Nici nu am avut timp să-mi dau seama ce se întâmplă. Am rămas blocat”, povesteşte Victor Anisie, martorul tragediei.

Mister:Cadavrul unui bărbat zăcea în casă, în stare de putrefacţie

Şomajul l-a omorât

Fără loc de muncă de aproximativ doi ani de zile, fără bani, traia din mila părinţilor care-l ajutau cum puteau şi fără nicio speranţă că lucrurile s-ar putea îmbunătăţi, bărbatul nu a mai suportat şi s-a sinucis.
 
„Nu găsea nicăieri de muncă. Promisiuni şi iar promisiuni primea de ceva timp încoace. Se plângea mereu că nu are bani şi că se descurcă foarte greu. Nu pot să-mi dau seama de ce a făcut acet gest”, spune Dumitru Tomegea, tatăl vitreg al bărbatului care s-a sinucis.

Un student la Arte şi-a tăiat venele şi gâtul din cauza iubitei

Nici biserica nu mai este sigură: Unei femei i-a fost furată poşeta chiar în timpul slujbei

Danile Balmoş a mai trecut prin astfel de experienţe şi în urmă cu patru ani de zile, când a încercat să-şi ia viaţa la fel ca şi acum. Atunci a sărit de la etajul patru al aceluiaşi bloc, dar din fericire a scăpat cu leziuni minore.

„Eu l-am mai ajutat câteodată. Ştiu că nu mai avea loc de muncă de foarte mult timp. Am vorbit ultima dată cu el în urmă cu câteva zile. A mai sărit de la balcon în urmă cu patru ani. Atunci a supravieţuit”, povesteşte Nicolae Balmoş, tatăl natural al victimei.

UPDATE/ Doi bărbaţi care reparau o pană au fost spulberaţi de un şofer beat!

Familia este pusă acum într-o situaţie extrem de grea, pentu că nu are bani nici măcar pentru sicriu.

„Am rugat doctorii de la Medicină Legală să-l mai ţină aici la morgă măcar până luni. Nu avem bani cu ce să-l înmormântăm. Nu putem să-l luăm azi pentru că nu avem ce să facem”, a adăugat Nicolae Balmoş.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite