Sindicaliştii din Galaţi protestează în faţa Prefecturii şi la sediul PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestele au început la ora 11.00 şi, potrivit unei prime estimări, sunt relativ paşnice. La acţiune participă câteva sute de persoane. Jandarmeria a mobilizat în zonă peste 100 de oameni în uniformă.

Protestele sindicale împotriva noului Cod al Muncii continuă la Galaţi, conform cu calendarul deja stabilit la nivelul confederaţie Cartel Alfa, care este principala organizaţie sindicală organizatoare.

Vineri, la ora 11.00, În faţa Prefecturii Galaţi s-au adunat câteva sute de sindicalişti, care au strigat lozinci împotriva Guvernului Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu. Protestele includ şi un marş de la Prefectură la sediul PDL şi retur.

Jandarmeria Galaţi a anunţat că a luat măsuri de protejare a ordinii şi liniştii publice. Circa 100 de jandarmi erau mobilizaţi în zonă.

Interesant este că exact pe perioada mitingului sindical, în sala mare a Prefecturii are loc o întâlnire a oamenilor de afaceri gălăţeni cu parlamentarii locali şi cu prefectul. Scopul acestei întâlniri este identificarea unor soluţii legislative pentru a salva firmele private de la coplap din cauza crizei economice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite