Sindicaliştii de la Cartel Alfa au aruncat manifeste peste gardul PD-L Galaţi strigând toţi în cor: "POŞTA!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proteste în faţa sediului PD-L Galaţi Foto Bogdan Dimofte
Proteste în faţa sediului PD-L Galaţi Foto Bogdan Dimofte

Peste 200 de oameni nemulţumiţi de deciziile actualului Guvern au luat astăzi astăzi cu asalt sediul PD-L din Galaţi. Deşi au vrut să transmită notele lor de protest unor reprezentanţi ai partidului, nimeni a ieşit să îi întrebe de sănătate pe protestatari.

„Am avut impresia că nu este nimeni în partid, n-am văzut mişcare nici pe la uşi, nici pe la ferestre, poarta era încuiata. Ne-am strofocat degeaba", spune unul dintre protestatari.

Ca să mai destindă atmosfera, oamenii au confecţionat avioane din fluturasii pe care erau tipărite revendicările lor şi le-au trimis peste gardul partidului. Nu ezitau să strige toţi, în cor, „Poşta!" atunci când fluturaşul ateriza în curtea PD-L.

Cei 200 de protestatari fac parte din Cartel Alfa, CNSLR, Sindicatul Învăţământului Preuniversitar, Sindicatul Oţelarilor şi de la Protecţia Copilului.

Şi dacă tot am spus de revendicări, să mai spunem că acestea sunt legate de salarizare.

„Noi avem mai mulţi de NU de spus: NU disponibilizărilor din învăţământ, NU promulgării legii pensiilor, NU renunţării la contractele colective de muncă şi NU unei legi noi de salarizare unică în sectorul bugetar care să ne afecteze din nou membri", spune vicepreşedintele Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Galaţi, Lidia Antoniu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite