Ce veste fabuloasă pentru doi din fotbaliştii de la Oţelul, Cornel Rîpă şi Silviu Ilie! Au fost chemaţi să joace în aceeaşi echipă cu Zidane şi Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul oficial al Oţelului anuţă faptul că jucătorii Cornel Râpă şi Silviu Ilie au fost invitaţi să joace alături de Zidane şi Ronaldo într-un meci caritabil, care se va disputa marţi la Atena. Un alt jucător invitat este Valerică Găman de la Craiova.

Zidane şi Ronaldo, ambasadori ai Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, vor conduce din teren o echipă de sportivi europeni contra unei formaţii All Stars a clubului Olympiakos Pireu. Râpă, Găman şi Silviu Ilie fac astfel parte din super-team-ul "Prietenii lui Zidane şi Ronaldo" în partida contra sărăciei din capitala Greciei.

"Este o veste minunată, mă bucur enorm pentru jucătorii noştri! Vom păstra invitaţiile cu semnăturile originale ale celor doi zei ai fotbalului în vitrina cu trofee! Râpă şi Ilie sunt doi fotbalişti de mare perspectivă care bat la uşa naţionalei", a declarat Marius Stan, director general al FC Oţelul.

Cornel Râpă spune că la aflarea veştii a crezut că este ţinta unei glume: "Când m-a sunat prezidentul (n.r - Marius Stan) am fost convins ca este doar o gluma. A trebuit să insiste serios ca să mă convingă că totul este real. Mi-au trebuit câteva minute bune ca să realizez ce se întâmplă"

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite