Sfaturi franceze pentru profesorii gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „Danubius" din Galați a organizat în colaborare cu Universitatea „Jean Monnet" din Saint- Etienne, din Franţa, o serie de conferinţe publice pe teme europene

La sfârşitul acestei săptămâni s-a finalizat cea de-a cincea ediţiei a Conferinţei internaţionale „Integrarea Europeană - Realităţi şi Perspective". La eveniment a participat şi fostul ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu.


Ediţia din acest an a urmărit aspectele integrării și perspectivele teoretice ale acomodării ţării noastre la normele comunitare. Timp de două zile participanții - profesori universitari şi cercetători - s-au întâlnit pentru a face schimb de informații şi a aborda, din punct de vedere conceptual, o integrare în Uniunea Europeană fără efecte negative asupra cetăţenilor europeni.


Dintre domeniile de discuţiei din cadrul conferinţei amintim: ştiințe juridice, performanța și riscuri în economia europeană, dimensiuni interdisciplinare ale științelor comunicării, mondializare și diversitate cultural, reformarea administrației publice.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite