Galaţi: Sex virtual cu carte de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Sex virtual cu carte de muncă
Galaţi: Sex virtual cu carte de muncă

O reporteriţă a „Adevărului de Seară” a încercat să se angajeze ca animatoare pe internet. Slujba de animatoare videochat pare cel mai prosper serviciu pe timp de criză. Salariul ajunge la 1.500 de euro, iar pe cartea de muncă se trece „operator PC”. Afacerea ascunde însă numeroase lucruri obscure, sexul virtual fiind la modă.

Videochat legal angajează personal, minim 18 ani, aspect fizic plăcut, cunoştinţe engleză, cu sau fără experienţă, salariu 1000-1500 euro lunar! Seriozitate şi discreţie maximă! Nu pierde timpul”, aşa arată unul dintre zecile de anunţuri care apar în ziare la rubrica „oferte de serviciu”.

Cum, după o simplă trecere în revistă, acesta s-a dovedit a fi cel mai atractic job am încercat să aflăm, neoficial şi oficial, mai multe detalii despre bănoasa oportunitate.

Lucrurile decurg cum vrea animatoarea

Cu sau fără experienţă, toate fetelete majore care au aspect fizic plăcut , cunosc o limbă străină şi sunt dornice de câştiguri mari cu efort minim sunt acceptate ca animatoare la videochat. Angajatoarele sunt în genera, femei care ştiu să învăluie într-o poveste frumoasă orice detaliu legat de locul de muncă.
 
Nu trebuie decât să staţi în faţa unui calculator şi să vorbiţi cu persoane din Europa şi America. Prietenii sau cunoscuţii nu vor afla niciodată, dacă nu vreţi acest lucru. Oferim discreţie maximă.  Toate site-urile pe care o să intraţi nu sunt accesibile din România”,  ne-a informat prompt una dintre angajatoarele la care am sunat.
 
Femeia nu se opreşte şi continuă să ne prezinte oferta şi pentru „pachetul extins”: „Dacă vreţi să-l invitaţi pe sectorul privat o puteţi face, iar acolo este alegerea ta cât de departe merg lucrurile. Dar nu vă recomand să folosiţi jucării sexuale pentru că nu este igienic”.

Minute multe cu clientul, bani mulţi în cont

Pentru a câştiga sume mai mari, fetele trebuie să stea cât mai mult de vorbă clienţii.

Tu trebuie să îi determini pe bărbaţii care te accesează să stea mai mult. Sunt unele fete care îi atrag dacă se dezbracă. Altele, cu un vocabular mai bogat. Câştigi cât vrei. Am fete care au ajuns până la 7.000 de lei, altele s-au oprit la 1.500 de lei pe lună”, explică angajatoarea.
 
Aflăm cu interes că legislaţia muncii va fi respectată şi că în cartea de muncă va fi trecută o meserie bună pentru orice CV: operator PC.

Mediul de lucru este profesional, se face carte de muncă. Studioul este foarte bine amenajat. Nu într-un apartament de bloc cum sunt altele. Eu am 15 fete. Ele se pot doar auzi când muncesc. Nu se pot vedea, pentru sunt despărţite de paravane”,  spune, cu o voce domoală, femeia. 

Oficial, n-au timp de discuţii

Povestea animatoarei plină de bani nu este la fel de bine vândută atunci când, la capătul celălalt al firului de telefon este un reporter şi nu o tânără dornică să se angajeze la videochat.

Sunt amabilă să vă dau toate detaliile despre acest job, însă nu am timp. Sunaţi la alte anunţuri din ziar”, răspunde angajatoarea care cu câteva minute în urmă îşi „vânduse” foarte atractiv locul de muncă scos la bătaie.

Tot ce am putut afla, în calitate de reporter, a fost că, pe timp ce criză, acest job a fost foarte căutat.

Angajarea decurge rapid

Tinerele din Galaţi care vor să lucreze ca animatoare pe internet îşi găsesc rapid un loc de muncă. E de ajuns un telefon şi se rezolvă. În general, răspunde o femeie, care de regulă este şi cea care se ocupă de angajarea lor. Primele întrebări sunt „ce vârstă aveţi” şi „cunoaşteţi limbi străine, de preferat engleză şi franceză”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite