Vineri, sâmbătă şi duminică - seri speciale la Teatrul Muzical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Melomanii din Galaţi au la dispoziţie, în acest week-end, trei spectacole tematice diferite puse în scenă de soliştii Teatrului Muzical "Nae Leonard".

Seria începe în această seară, de la ora 19.00, cu o seară grecească.

„Periplul nostru muzical de vacanţă continuă la început de toamnă cu un popas în Grecia. Propunem gălăţenilor o seară antrenantă şi reconfortantă în compania orchestrei de revistă, a unui virtuoz instrumentist de bouzuki - Marian Proca, a cântăreţilor Luminiţa Vologa, Mariana Pisică, Cristina Diaconu şi Mitică Barbu, dar şi a trupei de balet a teatrului", spune secretarul artistic al Teatrului, Laura Sava.

Sâmbătă, de la aceeaşi oră 19.00 va fi organizată o seară americană. Mirajul american este sugerat de paginile muzicale din filme, dar şi de fragmentele din celebrele spectacole de pe Broadway. Protagoniştii serii vor fi, pianista Tatiana Pocinog şi dirijorul german Michael Beck.

Ultimul spectacol al seriei va fi organizat duminică seara, tot de la ora 19.00. Este vorba despre o seară românească.

„Şi pentru că de fiecare dată simţim nevoia să revenim acasă, duminică vom oferi o seară de muzică populară în compania virtuozilor instrumentişti ai teatrului şi ai unor invitaţi surpriză", mai spune Laura Sava.

Preţul unui bilet este 12 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite